www.e-insitu.com

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home IZ STRUKE "Od novog i poboljšanog do starog i uništenog", poster prezentiran na simpoziju Contemporary Art: Who Cares?

"Od novog i poboljšanog do starog i uništenog", poster prezentiran na simpoziju Contemporary Art: Who Cares?

E-mail Ispis
Ocjena: / 7
LošeOdlično 
There are no translations available.

sharra_grow

Sharra GROW, magistarski studij konzervacije-restauracije (Winterthur / University of Delaware)

 

S A Ž E T A K

Konzervacija, dokumentacija i restauracija moderne i suvremene umjetnosti među najvećim su izazovima XXI. stoljeća. Od 9. do 11. lipnja 2010. godine Nizozemski instititu za kulturnu baštinu (Instituut Collectie Nederland), Zaklada za konzervaciju suvremene umjetnosti (De Stichting Behoud Moderne Kunst) i Sveučilište u Amsterdamu (Universireit van Amsterdam) bili su domaćini međunarodnog simpozija Contemporary Art: Who Cares? Ovaj trodnevni skup održan je u Kraljevskom tropskom institutu u Amsterdamu, a pohodilo ga je 550 stručnjaka iz trideset i dvije zemlje.

Uz predavanja, interaktivne radionice i diskusije održana je i izložba postera na kojoj je svoj projekt predstavila i Sharra Grow, studentica magistarskog studija konzervacije-restauracije Muzeja Winterthur i Sveučilišta u Delawareu. Sharra nam je ljubazno dopustila da objavimo njezin poster naslovljen "From New and Improved to Old and Degraded : The Analysis and Treatment of Pop Art" ("Od novog i poboljšanog do starog i uništenog : Analiza i restauracija pop-arta"). Cjeloviti osvrt na simpozij možete pročitati ovdje.

 

Sharra Grow: "From New and Improved to Old and Degraded : The Analysis and Treatment of Pop Art"  447.77 Kb

 



Objavljeno: 18. srpnja 2010.

sharra_moma

Sharra Grow u restauratorskoj radionici MoMA-e u New Yorku

 
Discuss (0 posts)

Discuss this item on the forums. (0 posts)

Login Form

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare