www.e-insitu.com

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home RAZNO Prijava postera za kongres u Istanbulu

Prijava postera za kongres u Istanbulu

E-mail Ispis
Ocjena: / 2
LošeOdlično 
There are no translations available.

posteri


Međunarodni institut za restauriranje povijesnih i umjetničkih djela (International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works) objavio je poziv za prijavu postera koji će se prezentirati na Međunarodnom kongresu IIC-a u Istanbulu, 20. - 24. rujna 2010. godine. Posteri će biti izloženi za vrijeme skupa, a sudionici će imati priliku razgovarati s njihovim autorima. Prošireni sažetak postera bit će objavljen u zborniku radova, a pdf verzija pojavit će se na službenim stranicama IIC-a. Sažetak postera možete prijaviti ovdje do 14. prosinca.
Velika je novost da se od ove godine mogu prijaviti studenti i tek diplomirani konzervatori-restauratori. Ako pripadate jednoj od ovih kategorija, radni naslov postera i sažetak od sto riječi pošaljite do 14. prosinca 2009. na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Finalisti će biti poznati 15. siječnja 2010., a rok za predaju gotovih postera je 31. ožujka 2010.

Restauratore metala podsjećamo da se od 11. do 15. rujna 2010. godine u Charlestonu, Južna Karolina (Sjedinjene Američke Države), održava Međunarodna konferencija o restauriranju povijesnog metala. ICOM-ov odbor za restauriranje (ICOM Committe for Conservation) i Clemson Conservation Center pozivaju sve zainteresirane da prijave sažetke poster-prezentacija.  Rok za prijavu istječe 1. prosinca, a autori trideset odabranih radova bit će poznati 5. veljače 2010.Objavljeno: 16. studenoga 2009.

 

 

 


 

  No Comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)

Login Form